Skap ditt drømmeliv! Bli din egen coach!

Prosessen vi bruker er TransForm Process. Det er en omfattende prosess som går over 3 dager. Prosessen lærer du i løpet av de 3 dagene, men den viktigste delen av prosessen fortsetter når du kommer hjem fra kurs. Det er begynnelsen på en livsendring og derfor er det viktig at du er klar til en forandring. Les mer om prosessen her ...

For å delta er det viktig å være åpen for å lære nye ting og at at du er villig til å gjøre prosessen både under og etter kurset. Det er også viktig du er villig til å lytte og være åpen for å endre overbevisninger og trosoppfatninger.

Hva er kriteriet for å delta på TransForm Process?

Utfordringen er at vi ikke alltid er klar over hva vi går rundt og tror om oss selv, livet og andre. Noen av overbevisningene er en så stor del av den vi tror vi er, så vi spør ikke oss selv om de er sanne eller ikke. Det verst er at vi ofte er overbevist om at de overbevisningene som begrenser oss og holder oss tilbake, er sanne.

Her er et eksempel på en god og nyttig over bevisning:

«If we did all the things we are capable of doing, we would literally astonish ourselves.”
Thomas A. Edison

Er du klar for å lære hvordan du skal bruke TFP i livet ditt?

Vi anbefaler deg å lese dette nøye FØR du tar kontakt. Det vil gjøre endringsprosessen for deg og ditt liv enklere og det vil sannsynligvis spare deg for både tid og penger.
«Det er mange ting vi ikke kan påvirke i livet vårt, men det interessante er å bli bevisst det vi kan påvirke.»

Treningsprogram
The TransForm Process er et treningsprogram og som med et hvilket som helst annet treningsprogram vil resultatene være avhengig av innsatsen. Fremgangen vil kunne stagnere hvis kursdeltagerne ikke praktiserer prosessen tilstrekkelig eller hvis man ikke bruker treningen på riktig måte.Vi gir den enkelte kursdeltager den oppfølging som skal til for å hjelpe dem å innføre treningen i livet sitt, og resten av jobben må den enkelte gjøre selv.

Sjekk om du er klar

Forbered deg
Les det som står på web-siden. Det kan kanskje virke som om det er endel gjentakelser, men det er viktig informasjon som skal være med på å forberede deg før kurset.  Vi gjennomfører alltid en samtale i forkant av et TFP kurs. Dette gjør vi for å være sikre på at dette programmet er riktig for deg akkurat nå. Vår erfaring tilsier at du kun bør sende inn en søknad hvis du er enig i følgende påstander:


(Sjekk at du kan svare «ja» på alle spørsmålene nedenfor før du sender inn dette før du sender inn søknadsskjemaet.)

Banner - Skap ditt drømmeliv

Les mer om kurset.

 1. Jeg forstår at The TransForm Process er et treningsprogram og ikke en terapi eller en behandlingsmetode. Det betyr at prosessen eller instruktøren ikke skal «fikse» deg. Vi vil derimot lære deg hvordan du skal endre på de gamle mønstrene som stopper deg fra å ha det livet du ønsker å ha – det livet du virkelig vil ha.
 2. Jeg forstår at å lære seg The TransForm Process derfor ikke vil garantere meg noen resultater. Det er et treningsprogram og jeg må gjøre øvelsene både under og etter kurset. Veldig mange mennesker har opplevd at denne måten å jobbe på har vært nøkkelen for å komme seg videre i livet. Treneren min vil gi meg den undervisningen, coachingen og oppfølgingen som jeg trenger og min jobb er å gjøre resten av jobben helt til jeg har det livet jeg vil ha.
 3. Jeg tar det hele og fulle ansvar for effekten av å benytte eller ikke
  benytte treningsprogrammet i livet mitt
 4. Jeg forstår at hjernen og kroppen har en sterk gjensidig påvirkning på hverandre.
 5. Jeg er forberedt på å se på og utfordre mine overbevisninger og «sannheter» i livet.. Dette gjelder alle mine overbevisninger.
 6. Jeg er åpen for tilbakemeldinger og forstår at jeg ikke har oppdaget alle mine begrensende overbevisninger. Overbevisninger som
  handler om meg selv, overbevisninger som begrenser hva jeg tror jeg kan gjøre, samt overbevisninger om min tilstand og min helse.
  Jeg er forberedt på å gjøre de, noen ganger utfordrende, endringene i mitt tankemønster som kreves for at jeg skal få meg selv tilbake på sporet.

Det er opp til deg!

Husk, dette er ikke en behandling. Det er en treningsmetode og verktøyet i prosessen er bare effektive når de brukes slik du har lært de. Å være kritisk og analytisk er nødvendig innenfor felter som jus og forskning, men ikke like nyttige når vi skal gjøre dyptgående følelsesmessige, mentale og fysiologiske endringer. Vi har erfart at en kritisk innstilling ikke nødvendigvis forhindrer deg i å få et godt resultat, men det betyr at det vil ta deg mye lenger tid å oppnå de endringene du ønsker.

Den analytiske delen av hjernen er veldig nyttig hvis du senere har lyst å forstå hvorfor prosessen virker eller forstå sammenhengene, men hvis du forkuserer på hvorfor ting skjedde eller tenker for mye i løpet av kurset, så vil det forhindre deg i å virkelig gjøre endringene. Dette fordi du vil fokusere på dine vanlige analytiske tanker i stedet for å gjøre prosessen. Hvis du har en analytisk legning – er du villig til å legge dette litt til side mens du tar treningen?

 

«Before everything else, getting ready is the secret of success.»
Henry Ford

Fyll ut søknaden
Jeg gjør oppmerksom på at vi ikke har en sikkerhetsklarert elektronisk postkasse, så du kan velge om du ønsker å sende søknaden pr. e-mail eller pr. brev. Du finner e-mail adresse og postadresse på søknsdsskjemaet.

Du finner det rette søknadsskjemaet under den enkelte treneren. Se «Om oss» og «Din trener».

Søknadsskjema
Når vi har mottatt søknaden din tar vi en samtale med deg for å høre om du virkelig er klar for et TFP kurs. Hvis vi føler at du ikke er helt klar til å ta treningen ennå vil vi be deg om å gjøre noen flere forberedelser før du tar kurset. Dette gjør vi fordi vi ønsker at du skal få fullt utbytte av treningen.

Hvis du ønsker å ha med ledsager på kurset er dette mulig. Vi vil sammen med deg vurder om dette er nødvendig. Ledsager vil observere kurset, men ikke delta aktivt under kurset. Ledsager vil også måtte fylle ut et skjema som du får tilsendt.

Etter at du har tatt kurset anbefaler vi at du bruker passordsiden: http://tfpfordeg.weebly.com
for å holde deg oppdatert og motivert.

Fyll ut skjemaet elektronisk eller manuelt og sende det pr. e-post eller  send det pr. brev til adressene som står i søknadsskjemaet (se adressen på skjemaet). Eller bruk Digipost og send det til Aseema Gjestad Uglefot.

Knapp - Søknadsskjema orange

Hvis du vil fylle ut skjemaet for hånd, last ned denne pdf-filen .

Knapp - Søknadsskjema orange word

Hvis du vil fylle ut skjemaet elektronisk og deretter skrive det ut, last ned denne filen.

get_adobe_reader