Frontside_Senter_for_BevissthetAseema og Nityo gir individuelle timer i Stavanger, Oslo, Kristiansund samt andre steder i Norge.

De kan også gi rådgivning og kanalisering over telefonen eller på e-mail. De gir også fjernhealing selvsagt. Ta kontakt for pris.

For bestilling av time fyll ut skjema
eller send e-mail til: aseema@aseema.com eller SMS til +4792223750/49.

Skriv ut brosjyre i PDF-format (klikk her).

Blad nedover på siden eller klikk på «les mer» for å få litt mer informasjon.

Nityo og Aseema sammen:

Nityo tilbyr følgende:

  • Rådgivning/Coaching (les mer)
  • Tarot veiledning/kanalisering (les mer)
  • Healing/Energibalansering (les mer)
  • Samisk healing (les mer)
  • Balansere bekkenet/Kineseologi (les mer)

Aseema tilbyr følgende:

Tankefelt Terapi
TFT – behandling kan foregå både over telefon og ved oppmøte. Les mer …

Coaching
Det er opp til deg hva du vil jobbe med i en coaching time. Vi kan jobbe med:
• Private eller jobbrelaterte relasjoner
• Yrkesvalg
• Uønskede vaner, følelser eller reaksjonsmønstre
• Vanskeligheter i relasjoner
• Yrkesvalg
• Store forandringer i livet ditt
• Sorg, sinne, skam og skyldfølelse

Energibalansering – Healing
I denne sesjonen tar du imot energi. Nityo gir healing energi til kropp, sinn og sjel. Du vil kanskje føle hvordan Reiki energien løser opp fysiske, mentale og følelsesmessige spenninger. Du kan oppleve å gi slipp på gammel frykt og sinne.
Varighet: 1 – 1,5 time

Tarot veiledning
I en Tarot lesing kan du se på alle livets situasjoner og realsjoner. Vi kan se på hvordan du kan forholde deg til situasjoner og personer. Man kan godt si at kortene er sjelens speil; og ditt indre, eller sjelen, kjenner svaret.
Varighet: Det tar normalt en time

The Work
The Work av Byron Katie bidrar til å skape klarhet i tankene. Det er en metode som kan hjelpe deg å slutte fred med deg selv og andre.

Les mer ….

HåndlesinOsho healing hands -1g, Veiledning
Vi ser på kjærlighet, forhold til barn og familie, jobb, økonimi og andre forhold i livet som du ønsker å belyse. Vi ser hva du trenger å gjøre eller vite for å ta i bruk flere av dine evner og ressurser.
Varighet: Det tar normalt en time

Kanalisering – rådgivning
Bare du vet hva som er rett for deg. Når du kommer tilbake til deg selv, her og nå, vet du hva som rett for deg å gjøre. Likevel kan det av og til være godt å få det bekreftet. Få hjelp til å se på livssituasjonen din, få hjelp til å ta de riktige avgjørelsene. I denne sesjonen ser vi på dine relasjoner med omverden, hvordan bruker du din energi, hva mere skal du lære, hva er dine utfordringer i dette livet, om du bruker dine evner og talenter
Varighet: Det tar normalt fra en halv til en hel time
Sted: Disse timene kan gis over telefon

Kontraktenes alkymi – sjelehenting – individuell time
Vi ser på de kontraktene og trosoppfatningene som hindrer oss i å stole på oss selv. Kontrakter som hindrer oss i å være i styrken og kraften vår. Oppleve kjærlighet, nærhet, sårbarhet, lykke og glede.
Varighet: Det tar normalt 2 timer.

Sjelehenting handler om å bli hel som menneske. . Når vi opplever traumer eller sjokk i livet stenger vi av for deler av vår psyke. Og ”psyke” betyr sjel. Så stenger av for deler av sjelen. Og disse sjelsfragmentene dør ikke bokstavelig talt, men de er helt utilgjengelig for oss, helt til vi henter de tilbake. Og det sårete selvet finnes i vår underbevissthet, eller kanskje det er bedre å se at det er en del av det ubevisste i oss.

Aseema gir individuelle timer og kurs i sjelehenting.

“Zen is nOsho bilde alter skarptot a believer’s world. It is not for the faithful ones; it is for those daring souls who can drop all belief,
unbelief, doubt, reason, mind, and simply enter into their pure existence without boundaries.
But it brings a tremendous transformation.
Osho –

Dine Åndelige Kontrakter – Sett opp arketypehjulet
Gjennom å finne frem til de arketypene som har påvirket din liv og dine valg, kan du finne frem til dine Åndelige Kontrakter. Når du forstår hvordan arketypene har påvirket din kreativitet, kommunikasjon, dine valg i forhold til utdannelse og jobb, dine realasjoner til familie og venner, dine valg i forhold til partner, din suksess, din økonomi og dine åndelige valg, så vil det være lettere å kunne forstå deg selv og samtidig er det letter å foreta valg og gjøre endringer som er viktig for deg akkurat nå.

Sjamanisk healing – individuell time
Dette er en kraftfull healing metode som løser opp i skygger og tunge energier som ligger i energifeltet i og rundt kroppen.
Tid: Det tar normalt fra 30 min til 1,5 time
Sted: Disse timene kan gis over telefon

Balansere bekkenet
Tid: Det tar normalt fra en halv til en hel time
Sted: Disse timene kan gis over telefon

Ved fjernhealing eller oppmøte. Uten å manipulere eller røre ryggen, kan bekkenet og hoftene balanseres. Problemer i rygg og nakke skyldes ofte spenninger eller skjevheter i bekkenet.

Kroppen har en naturlig evne til å heale seg selv. Kroppen vet hvordan den er når den er i perfekt balanse. I denne sesjonen minner vi bare din underbevissthet og kropp på på hvordan kroppen lett kan slappe av og justere bekkenet helt av seg selv. Når vi har fått kontakt med din underbevissthet, minner vi ditt indre på hvor lett det det er å re-balansere bekkenet ditt.

Og siden vi ikke rører kroppen din, så er det like lett å kontakte din kropp i fjernhealing som når du er tilstede.

Rens huset for tunge energier
Tid: Innen Stavanger vil normalt prisen være kr. 5000,-, inkl. 1 time forarbeid og 1 time etterarbeid. Vi normal ikke til huset mer enn en gang.

Pris: kr. 5000 minimum, kjøring kommer i tillegg

Bestilling: Fyll ut dette skjemaet.

Vi gjør dette først og fremst som fjernhealing. Noen ganger er ikke det nok og da kommer vi til huset ditt og renser det for tunge energier og eventuelt sjeler. Vi prioriterer våre våre faste kunder.

CLEANSING HOUSES – RELEASING DARK ENERGIES
with both Aseema and Nityo.

During this session they reveal dark energies or lost souls (also referred to as poltergeist). They are checking for anything which may prevent the natural flow of energy. Dark energies are released and transformed into light. Lost souls are helped finding the path back into the light.
Aseema and Nityo are using their intuition and ability to «see» and «feel» energies. When releasing the energy or the souls they use Shamanic healing as well as Reiki.
They may cleanse your house from a distant or you may also check their schedule or send an e-mail to see if they soon will come to your area. If you live in the area around Stavanger, Norway you may, if you want, just book a session now.