Møte is solenSenter for bevissthet kan levere kurs tilpasset din bedrift.

Kurs som omhandler samarbeid, motivasjon, stressmestring og kommunkasjon, konfliktløsing og kreativitet. Kurs for å frigjøre stress og bli mer avslappet og kreativ.

Vi kombinerer Neuro-Lingvistisk Programering (NLP), Timeline-Terapi, Hypnoterapi, The Work og Pusteterapi.

(Hvis du vil starte med en vits, så er den nederst på siden.)

 

STRESSMESTRING
Vi tilbyr ulike kurs innen stressmestring.

– En friere pust gir flere valgmuligheter (3-4 timer)
– Mindfulness
– TransForm Process – for den som virkelig vil endre mønster (4 dager)
– Latter kurs (fra 45 minuter til flere timer om ønskelig)

 En friere pust gir flere valgmuligheter (3-4 timer)

Kurset består av:

 • en del teori rundt pust, stress, helse og hvordan pusten påvirker tankevirksomheten og nervesystemet
 • vi trener på 5 enkle og effektive øvelser som frigjør pusten
 • å lære hvordan bruke pusten til å bedre konsentrasjonen, vise mer styrke og selvtillitt utad, få mer energi (spesielt under møter og på slutten av dagen) og få mer ro i en travel hverdag.

Alle øvelsene er lette å huske og kan gjøres på 1-2-3.

Etter kurset vil deltakerne oppleve å ha et endret pustemønster, men det er et treningsprogram og deltakerne forventes å fortsette og bruke øvelsene. Dog, siden det er få øvelser og øvelsene kan gjøres over alt uten hjelpemidler, så er det enkelt å holde pusten ved like.

I tillegg til alle de helsemessige fordelene med dette kurset, kommer alle de fordelene i forhold til konsentrasjon, energi og indre ro, som igjen fører til et bedre selvbilde, mer trygghet i ulike situasjon og mer selvtillitt.

Uansett hvor travel din hverdag er, så har du tid til å gjøre noen av øvelsene eller alle. Du gjør dem akkurat når det passer deg og du kan gjøre de samtidig med at du gjøre ting som du likevel ville ha gjort; når du pusse tennene, når du går på toalettet, på vei til jobb, i et møte, når du snakker, når du lytter – rett og slett i alle situasjoner.

Mindfulness (4 timer)

Se mindfullness …

TransForm Process – for den som virkelig vil endre mønster (4 dager á 5 timer)
Se også: www.transformprocess.com

Dette er et dyptgående treningsprogram der du lærer hvordan du skal prestere bedre (peak performance) og samtidig lærer hvordan du stopper deg selv fra å ha mer:

 • Motivasjon
 • Beslutningsevne
 • Ha mindre stress
 • Bedre konsentrasjon
 • Lære raskere og bedre

Og du lærer å stoppe negative mønster og vaner som:

 • Skyldfølelse, skam og bekymringer
 • Sinne og frustrasjon
 • Søvnløshet
 • Trøtthet
 • Stressrealterte fysiske plager
Hvis vi har bare et alternativ så er vi fastlåst, har vi to alternativer så har vi et dilemma, men har vi mange alternativer da har vi et virkelig valg.  Nityo i gapestokken

«Vi ler ikke fordi vi er lykkelige.
Vi er lykkelige fordi vi ler»

– William James –

Latterkurs

(fra 45 minuter til flere timer om ønskelig)

Smil IdunLatter er smittsomt.
Til og med latteren fra en sjimpanse kan smitte
.
Vi har visst lenge at evnen til å le er viktig i forbindelse med hvordan vi håndterer vanskelige situasjoner i livet. Men latter kan gjøre mer enn det. I tillegg til at latter balanserer stort sett hele immunsystemet, så påvirker latter hjernen vår på en veldig positiv måte. Latter gjør at vi aktiverer deler av hjernen som fører til at vi reduserer stress, reduserer blodtrykk og gjør at den logiske og analytiske delen av hjernen jobber bedre.
 Smilets kraft, les mer ….  Når vi ler frigjøres endorfiner (det fungerer mye bedre enn sjokolade). Og vi vet at endorfiner gir en rask smertelindring, det gjør at vi slapper av lettere og vi føler oss mer vel.
Hvordan latter påvirker hjernen …

 

Latter påvirker de samme delene av hjernen som er involvert når vi opplever stress, men nå på en positiv måte.

I tillegg så masserer vi hodet og styrker kroppen.

Nervesystemet og hormonsystemet påvirkes slik at logisk og analytisk tenking blir lettere samtidig så aktiveres også den kreative delen av hjernen. Selv om du ikke lærer å kommunisere bedre på dette mini kurset, så blir du automatisk bedre til å kommuniser når den delen av nervesystemet aktiveres. Det øker din evne til å ta beslutninger og ikke minst; det gir mer glede og energi.

 Smileportrett for stressmestringsboka_med signatur  «Alle feil gir en anledning til å lære.
Gjør bare ikke de samme feilene om og om igjen – det ville være dumskap.
Men gjør så mange nye feil du er i stand til.
Ikke vær redd, fordi det er den eneste måten naturen lar seg lære på.»
– Osho –

Dette kurset er «learning by doing». Minimalt med teori og resten er masse enkle øvelser som løser opp i lattermuskulaturen.

KOMMUNIKASJON
Kommunikasjon handler om å lytte og lære så vel som å formidle budskapet. Men hva lytter vi etter? Hvordan skaper en følelse av å være på bølge lengde, hvordan kan vi skape rett kjemi og en følelse av forståelse.

UNDERVISNINGSFORM
Dette er et praktisk seminar der du lærer deg håndfaste teknikker for å kommunisere bedre. Det varierer mellom litt teori og mange praktiske øvelser. Kursleder lærer bort effektive og inspirerende verktøy for å kommunisere bedre.

MOTIVASJON OG SELVLEDELSE
Med dagens utvikling og stadig forandring er det viktig å ha mellomledere og medarbeidere som kan lede og motivere seg selv. Og samtidig er dette kurset for alle som ønsker å bli mer motivert til gjennom sine planer og mål.Det handler om å bli din egen coach og sin egen motivator.Dette handler om å bruke metoder som er lette å lære. Du lærer hvordan du på enkle måter kan bli bedre på å motivere deg til å gjøre det du velger å være motivert til å gjøre. Og så handler det samtidig om å lære hvordan du skal unngå å havne i indre konflikt mellom det du føler at du bør gjøre og det du har lyst å gjøre.FOREDRAGJeg kan også tilby 1 times foredrag om alle disse temaene.

NASRUDIN’S LOGIKK
One day Nasrudin was walking along a deserted road. Night was falling as he spied a troop of horsemen coming toward him. His imagination began to work, and he feared that they might rob him, or impress him into the army.

So strong did this fear become that he leaped over a wall and found himself in a graveyard.

The other travelers, innocent of any such motive as had been assumed by Nasrudin, became curious and pursued him. When they came upon him lying motionaless, one said, «Can we help you? And, why are you here in this position?»

Nasrudin, realizing his mistake said, «It is more complicated than you assume. You see, I am here because of you; and you, you are here because of me.»