MINDFULNESS

REDUSERER STRESS
Mindfulness er mest kjent for å redusere stress. Denne artikkelen referer til flere studier som viser hvordan Mindfulness bidrar til redusert stress. Og stress påvirker ikke bare helsen vår, den påvirker også vår evne til å tenke klart, ta gode beslutninger, se muligheter, formidle budskapet, lytte …

SMERTELINDRING
Mindfulness for smertelindring
Artikkel på Forskning.no

AVHENGIGHET
Denne artikkelen viser til hvordan
Mindfulness reduserer røykesuget og kan brukes i forbindelse med rusproblematikk og andre former for avhengighet.He who controls others-Lao Tsu

  Mindfulness gir deg følgende utbytte:

 Konsentrere deg bedre og få mer overskudd og energi

 Blir bedre til å se alternativer og dermed blir det lettere å ta optimale beslutninger.

 Bli mer avslappet og få en bedre helse

 Forbedre dine relasjoner til deg selv og andre

Seminaret er praktisk rettet og gir deg verktøyene du trenger i hverdagen.Din bedrift kan velge lengde på kurset. Et introduksjonskurs med foredrag og praktiske øvleser kan vare fra 3 timer og oppover.

Kurs og foredrag kan holdes på engelsk og norsk.

Vi kan tilby kurs for hele bedriften. Vi tilpasser kurserene etter bedriftens behov. Vi tilbyr kurs som er rettet mot alle, deretter kan man velge oppfølgingskurs som er rettet mot de som er mest utsatt for vedvarende stress og for de som har helserelaterte problemer.

Mindfulness bygger på gamle teknikker og kunnskap. Det handler om å bli den beste utgaven av deg selv. Når vi stresser reduserer vi evnen til klar tenking, noe som fører til at vi tar dårligere beslutninger, lettere fokuserer på trusler i stedet for på muligheter, det blir vanskeligere å konsentrere seg og kanskje viktigst av alt, arbeidsgleden reduseres. Alle våre kurs handler om å få mer glede, konsentrasjon, kreativitet, bedre helse, mer energi, klarere tenking og bli mer motivert.

Det som er spesielt med dette kurset er at du lærer metoder som er naturlige, men tidsklemmen og det travle moderne samfunn har ledet oss vekk fra det som er lett og naturlig.

  • Lær deg å utvikle nyttig mønster og vaner
  • Bli gladere og sunnere
  • La meditasjon bli en del av din hverdag
  • Bruk mindfulness til å redusere stress, sinne, nervøsitetet, skyldfølelse, depresjon med mer
For det er naturlig å være tilstedet i nuet, det er naturlig å kunne tømme hodet for alle uønskede tanker og i stedet velge hva du vil tenke på, det er naturlig å kunne være avslappet, konsentrert og samtidig kunne velge å se ting i andre perspektiv og på andre måter.
Denne linken sier litt mer om virkningene (klikk her).

vår blog du også flere linker til forskning som viser hvor effektivt Mindfulness er.

Metodene bygger på meditasjon, men har ikke noen tilknytning til religion.The greatest weapon against stress is