Bøker og CD-er av Aseema

En reise med Toth – StyrkenReferanser CD
Ledet av Aseema
Musikk av Dag Øverland
Illustrasjoner: Maria Antonieta Perez Canfield

Denne meditasjonen er inspirert av den Egyptiske mytologien. Denne indre reisen handler om å finne din indre kraft og styrke.

Dette er andre CD-en i serien En reise med Toth.

Aseema foEn reise med Toth - Styrkenrteller om bakgrunnen for denne CD-en: «På denne reisen møter du arketyper fra egyptisk mytologi. Guder og gudinner som representerer det guddommelige i deg. Når du lytter til denne cd-en så vil du vekke opp gammel viten, du vil vekke opp det som disse arketypene representerer. Det handler ikke om religion eller at du tror på disse gudene, det handler om å vite at det finnes mer i deg enn det som vanlig hypnoterapi eller meditasjon kan vekke til live. Det finnes en gjemt viten i deg om hvem du er, hvem du virkelig er.

Mitt ønske med denne cd-en og de andre cd-ene i denne serien, er at du vekker opp alle delene i deg.Og vi mennesker har mange sider og mange ulike egenskaper og ressurser. Og for at vi letter skal ta inn det guddommelige og få tak i alle sidene, så bruker vi de ulike ansiktene til Gud, eksistensen, ‘zero point energy’, Alt som er eller hva du nå kaller det som er større enn oss og som er bortenfor den materielle verden.

Når vi når inn til kjernen av oss selv, så har det ingen ansikt. Det kan beskrives som bare å være, som tilstedeværelse, som total stillhet, ett med alt som er, ett med gud …. Det er en opplevelse eller man kan si en ikke-opplevelse der alt flyter sammen i ett punkt. I det øyeblikket er det ingen ulike ansikter, i det øyeblikket er det ingen å forstå, det er bare væren. Men siden vi ikke lever i den tilstanden av bare å være hele tiden, så kan vi utvikle oss selv og våre evner ved få tak i kraften vår, ved å styrke livsenergien og styrke kjærlighetskraften i oss selv – og det er det dette handler om.»

Inner Journey A Guided Meditation
Ledet av Aseema
Musikk av Yogi
Illustrasjoner: Maritha Nilsen

Denne cd-en brukForside_InnerJourney_350pxles av alle i alle aldre, helt ned til nyfødte, ja faktisk før det også. Den virker avslappende og samtidig bidrar den til at du får mer energi. Den er med å løser opp i spenninger og ubehagelige følelser og den hjelper deg å bruke mer av dine ressurser og evner.

In this meditation you will be guided on an inner journey. The meditation will nurture deep relaxation in the body and mind and you may discover more of your natural resources, creativity, love and joy. Allowing you to come more and more back to your natural self.

First stage: Guided Meditation: 45 minutes
Aseema will guide you on a journey while you just sit or lie relaxed with eyes closed. You need to do nothing at all, just listen to the sound of the voice and the music.

Second stage: Silent Meditation: 15 minutes

En reise med Toth – Oppvåkningen, en ledet meditasjon
Ledet av Aseema
Musikk av Monade (Gunnar Ingebrigtsen)

Dette er første CD-en i serien En reise med Toth.

Denne meEn reise med Toth - Oppvåkningenditasjonen er inspirert av den Egyptiske sjamanismen. Det handler om å få kontakt med din indre Hellige Gral, din essens. Du møter Toth, guden for visdom og guddommelig innsikt i Egyptisk mytologi. Toth er bindeleddet mellom deg og den guddommelige kilden, din guddommelige kilde.I denne meditasjonen, får du møte modergudinnen Mut. Hun kan forbinde deg med din indre feminine kraft. Meditasjonen kan bidra til at du åpner opp for en dypere indre balanse. Du kan oppleve å bli mer intuitiv og sensitiv, og samtidig sterkere.

Første fase, Ledet meditasjon: 46 minutter, sitt eller ligg avslappet med øynene lukket. Bare lytt til lyden av stemmen og musikken. Det er ingenting annet du trenger å gjøre.

Andre fase, Stille meditasjon: 14 minutter. Behold øynene lukket, bli sittende/liggende. Vær stille og rolig. Forbli et vitne til alt som skjer, betrakte uten å bedømme eller vurdere.

De 5 Elementene – en ledet meditasjon
Ledet av Aseema
Musikk av Monade (Gunnar Ingebrigtsen)

I denne mediDe fem elementene - en ledet meditasjon med Aseematasjonen vil du bli ledet på en indre reise i de fem elementene; luft, ild, vann, jord og tre. Denne meditasjonen kan bidra til å balansere kropp, sinn og sjel og du kan oppleve dyp avslapning og stillhet. Du kan komme tilbake, mer og mer, til den du ”virkelig” er.

Denne meditasjonen kan bringe deg meget dypt ned i avslapning
og bør ikke brukes i forbindelse med bilkjøring el.

Første fase, Ledet meditasjon: 45 minutter, sitt eller ligg avslappet med øynene lukket. Bare lytt til lyden av stemmen og musikken. Det er ingenting du trenger å gjøre.

Andre fase, Stille meditasjon: 15 minutter
Behold øynene lukket, bli sittende/liggende. Vær stille og rolig. Bare forbli et vitne til alt som skjer, bare betrakte uten å bedømme eller vurdere.Gi deg selv god tid til å komme tilbake etter meditasjonen.

En reise med Toth – Visdom og magi
Ledet av Aseema
Illustrasjon: Maria Perez Canfield

CD cover-Visdom- forsidenDette er den neste (og tredje) CD-en i serien En reise med Toth.

 

 

 

 

 

Jakten på kilden – et eventyr – bok for barn og voksne

Forfatter: Aseema Uglefot
Illustrert av Kjerstin Barkved

Jakten på kilden av Aseema

Jakten på kilden av Aseema

Som mange gamle eventyr, handler dette eventyret om troll. I Norge bruker vi ofte troll som et symbol på det som vi ikke vil vedkjenne oss. Når trollene sprekker eller dør, så får vi kontakt med det som ligger bak. All evnene våre som ligger skjult i dypet av vårt sinn.

Først og fremst er dette eventyret ment å underholde. Dog er det skrevet med en dypere hensikt. Til daglig gir jeg individuelle timer og holder kurs for barn og voksne som ønsker å få frem mer av sin kreativitet, livsglede og selvtillitt. Jeg håper at dette eventyret bidrar til det samme.

For at eventyret skal gi deg og barnet mest utbytte, foreslår jeg at du leser eventyret for ham eller henne.