Er det fysisk krevende?
Nei.

Er TFP komplisert å lære?
Nei TFP er ikke komplisert å lære seg.

Tar det lang tid å lære TFP?
Det er et treningsprogram som går over 3 dager, totalt 12-14 timer, se «Neste kurs».
Selve treningsprogrammet lærer du på de tre dagene, men etterpå må du, som med alle treningsprogram, praktisere det du har lært.Noen endringer vil starte umiddelbart, mens andre ting vil endre seg over tid. Hvor lang tid det tar før prosessen er en integrert del av deg og din hverdag er individuelt.

Når kan du forvente å få de endringene du vil ha?
Vi har erfart at mange oppnår store endringer bare etter den første dagen.

En utprøvd metode
Metoden TransForm Process baser seg mye på NLP, Lightning Process og life coahing, men det er også med elementer fra mindfulness, pusteterapi og TFT (Tenkefelt Terapi). Disse er alle kjente metoder med veldig gode resultater. Aseema Uglefot, som har utviklet metoden, har jobbet med dette i mer enn 20 år.

Dere bruker hypnoterapi, hvorfor det?
For at de endringene som du vil oppleve på TFP skal bli varige og automatiske, så må underbevisstheten styre prosessene.  Tenk deg hvor effektivt og konsekvent mennesker med en fobi reagerer. Hver gang de utsettes for det som trigger fobien regerer hjernen så lynraskt og effektivt at de ikke bevisst klarer å stoppe reaksjonen. Hvis en som har fobi for, la oss si kråker, så vil de få svettetokter, angstanfall etc. bare ved tanken på kråker.På kursene våre er treningen med på å gjøre dine nye reaksjonsmønstre ubevisste og automatiske, men med positivt fortegn. Tanken er at du skal kunne reagere like raskt, men selv velge hva reaksjonen skal være.Hvis vi går tilbake til kråkefobien, se for deg at om du kunne tenke på kråker og i løpet av et lite øyeblikk føle deg glad, avslappet og full av energi. Det er fullt mulig, men da må prossen være ubevisst. Derfor jobber vi med underbevisstheten. Vi manipulerer den ikke, vi lurer den ikke, men vi har den med på laget.

Bli den beste utgaven av deg selv

Vil TFP slutte å virke?
I TFP lærer du en prosess som inneholder ulike elementer hvor alle er like viktige. Utelater du et eller flere elementer, vil du ikke få det ønskede resultatet.