Det handler om å få det livet du vil ha:

Lever du det livet du vil haTFP er et treningsprogram der du lærer hvordan du kan påvirke din helse, opplevelsen av deg selv og hvordan du kan endre dine tanker, følelser og ikke minst din adferd.

Føler du deg sliten, utmattet eller har du problemer med å konsentrere deg? Har
du ofte en indre negativ dialog med deg selv? Kjenner du på smerter, angst, nedstemthet eller tvangstanker som ødelegger hverdagen din? Eller kanskje ønsker du å læe hvordan du generelt kan håndtere livets utfordringer på en bedre måte? Eller vil du bare ha mer energi, selvfølelse, glede, suksess, kreativitet, motivasjon eller få frem det beste i deg selv.

Om du kjenner deg igjen i noe av dette kan et TransForm Process kurs hjelpe deg til å få et bedre lJa, jeg vil lære denne prosessen_2iv på mange ulike måter.

TFP er også nyttig for deg som er frisk men ønsker mer glede og livskvalitet i hverdagen, eller for å øke prestasjoner på jobb eller innen idrett. TFP er et meget bra selvutviklingsverktøy.

Ved  å gjøre The TransForm Process får du et treningsverktøy som du vil bruke til å kunne velge det livet som gir deg mest glede, kreativitet, inspirasjon, suksess og bedre helse.

Når vi er Hva vil du ha mer av i livet med appelsinersyke, eller når vi har problemer i jobbsammenheng eller i privatlivet, er deprimert eller når livet butter er det lett å fokusere på symptomer og på det som ikke fungerer.  Med dette mener vi ikke at du skal ignorere problemene dine, men når du endrer fokus, så aktiverer du andre deler av hjernen og nervesystemet. På kurset får du konkrete verktøy som bidrar til at hjernen og nervesystemet fungerer på en mer optimal måte.

Du kan ikke bare påvirke tankene dine og din sinnstilstand, du kan påvirke de ulike prosessene i kroppen. Nyere forsikning viser til hvordan nervesystemBakgrunn TFP ofte stilte spørsmål - klikk heret påvirkes av dine
tanker og følelser, og hvordan dette påvirker hormonblansen, immunforsvaret, fordøyelse, muskler og sener, hjertet og blodsirkulasjon, blodsukker og forbrenningen.

Du kan påvirke mer enn du kanskje er klar over.

 

Don't seek the truth