Aseema og Nityo Uglefot har jobbet samme i Senter for Bevissthet siden 1998.

VI VIL HJELPE DEG TIL AT DU FÅR DET LIVET DU VIL HA
Vi er overbevist om at det alltid er mulig å velge et liv fylt av glede, inspirasjon, kreativitet, tilstedeværelse og indre ro. Vi tror også at alle kan påvirke sin egen helse, endre sine vaner og uvaner, bli bedre til å inspire sg selv og forbedre sin evne til å ta gode beslutninger.

For oss er det viktig å lære bort teknikker og metoder som gjør at du selv kan foreta de endringene du ønsker å gjøre. Vi kan gi individuell coaching og veiledning, men først og fremst vil vi være med å bidra til at du blir en bedre coach for deg selv.

Det handler om å velge

Står du ovenfor viktige valg i livet? Vil du ha det bedre på jobb? Vil du at andre skal oppleve deg annerledes? Vil du ha et bedre forhold til penger? Ønsker du mer suksess eller kanskje bare lykkes mer? Vil du ha mer selvtillit? Vil du føle deg mer sikker på deg selv?
Eller føler du deg sliten, utmattet eller du problemer med å konsentrere deg?
Er du stresset eller anspent?

Dette er bare noen eksempler på hva vår kunder ønsker mer av i livet.

Hva med bedrifter og organisasjoner?
Også når vi jobber med organisasjoner, så er vår målsetning å bidra til at hver og en i organsiasjonen kan få utviklet sine evner, utnyttet mer av sitt potensial og oppleve mer glede og inspirasjon i hverdagen.

Aseema Gjestad Uglefot

Aseema har  jobbet som coach og psykoterapeut siden 1998. Hun har holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon, hypnoterapi og personlig utvikling.

Aseema avsluttet sin utdannelse som Diplomøkonom TØH i 1988. Etter endt utdannelse jobbet hun som Markeds-/Salgs-/Produktsjef i to internasjonale selskap.

I 1989 startet hun samtidig sin utdannelse innen Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) hos Interaction i Oslo. I 1997 avlsuttet hun sin trening i Osho frigjørende pust ved Osho Commune i Poona, India. I 1997 ble hun også initiert til Usui reiki mester og i 2001 til Grand Master i Tibetansk reiki. Hun er utdannet i  The Phil Parker Lightning Process, og tok også lifecoach, hypnoterapi og NLP Masterutdanning ved Phil Parker NLP Training Institute.  Aseema har i løpet av de siste tyve årene tatt andre utdannelser i hypnoterapi, Tankefelt terapi (TFT-DX), The Work (ved The School) med Byron Katie og ulike former for healing.NLHlogo_Main_Watermark_Black_30pxl

I sitt arbeid kombinerer hun NLP, hypnoterapi, Voice Dialogue, The Work, Frigjørende pust, PSH, TFT og mange andre teknikker både fra Østen og fra vestlige terapi tradisjoner.

Curriculum Vitae 2012_EN

Aseema forteller om sin reise mot prosessen TFP, eller som hun nå velger å kalle den «Skap ditt drømmeliv»:
«Når jeg startet min NLP utdannele i 1989 jobbet jeg som Markedssjef i Hartwell Medical (et selskap med base i California). Jeg var ferdig med min utdannelse På Trondheim Økonomiske Høgskole (1985-88) , da jeg fikk jobb i Mexico gjennom studentorgansiasjonen. Mens jeg jobbet i Mexico fikk jeg foresørsel om å ta denne stillingen i Hartwell. Les mer …

Hun har utgitt boken «Jakten på kilden». Et eventyr for barn og voksne.
I 2016 utga hun boken «Stress Mindre – lev mer».
Samt flere CD-er med med ledet meditasjon og hypnoterapi (se Ledete meditasjoner).

Artikkel publisert i Gla’Avisa.

Nityo Dhyan Uglefot

Nityo Teide in the back 2010Selv om ikke Nityo er TFP trener vil jeg nevne han i denne sammenhengen, siden mange velger å bruke han som coach både før og etter TFP kurset.

Nityo har samisk bakgrunn. Han har jobbet som styrmann og snekker frem til 1989. Da møtte han «veggen» og falt i koma. Etter flere år der han bodde ute i naturen, begynte han å jobbe med personlig veiledning. Han har en sterk intuisjon og evne til å «se». Gjennom sin kontakt med naturen og den samiske sjamanismen har han utviklet sine evner.

Han er også Tachyon Practitioner II og er Usui Reiki mester.

 

nityo i roten