LogoPSHfarge_webFor oversikt over neste kurs finner du her … (klikk).
Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for mer informasjon om pris og påmelding.

Ubevisst stopper vi oss selv fra virkelig å være inspirert, motivert og fylt av glede og forventninger. Vi har mange ideer og forestillinger om hvordan vi bør oppføre oss. Når vi vet at barn smiler opp til to hundre ganger om dagen, mens voksne sjelden smiler mer enn tjue ganger om dagen, må konklusjonen være at noe har skjedd som gjør at vi føler mindre begeistring og glede som voksen.

Jeg har ennå ikke møtte noen som bevisst har bestemt seg for å slutte å være inspirert. De fleste vet ikke hva som skjedde. Ideer om at det er farlig å bli skuffet kanskje. Eller kanskje en tro om at vi må være alvorlig for å bli tatt på alvor. Eller …

Siden de fleste endringene skjedde ubevisst, vil det også være naturlig å snu dem ved å la underbevisstheten gjøre jobben. Vi bruker derfor en metode som kalles Private Subconscious Process (PSP).

For å si det enkelt, PSP er metode som får frem mer av dine ressurser og egenskaper som selvtillit, glede, inspirasjon, motivasjon, kreativitet, konsentrasjon, energi m.m. Gjennom å gi slipp på gamle ubehagelige følelser, kommer man tilbake til det som er naturlig for oss. Og det er naturlig å være inspirert, og det er naturlig å være kreativ og nytenkende.

Denne formen for hypnoterapi er så effektiv fordi  vi jobber i det skjulte, i dypet av underbevisstheten. Verken du eller din terapeut (coach) trenger å vite hva som har skjedd, eller hva som gir slipp. Alt skjer i dypet av din bevissthet.

Les mer om Private Subconscious Process …

Print ut i PDF: Inspirasjon og kreativitet – PSP brosjyre

 

 

Ja takk, meld meg på kurs!

* Nødvendige felt