Banner - Skap ditt drømmelivBli din egen coach – Få det livet du vil ha

Bli din egen coach – Få det livet du vil ha

2016 Aseema og himmel - 50%

Ta kontakt og få dato
for neste kurs:
aseema@aseema.com

«Hei, mitt navn er Aseema Uglefot og jeg er coach og har utviklet kurs programmene The TransForm Process, Power Healing og Private Subconscious Process.

Du vet best hva dine drømmer er, men kanskje vet du ikke helt hva som hindrer deg i få å det livet du drømmer om. Min jobb er å bidra til at du får de verktøyene du trenger for å nå dine mål.  Jeg vil gjerne trene deg opp til  å skape sitt drømmeliv.

I hverdagen er det ikke alltid like lett å holde fokuset på drømmene. Krav og forventinger på jobben, på skolen, i familien, blant venner, … og fra deg selv, fyller lett opp dagene. Da er det viktig å ha en coach som kan minne deg på hva du trenger å ha fokus på. En coach som får deg til å både huske hvordan du ønsker å oppleve øyeblikket (kanskje med glede, latter, indre ro, selvtillit, inspirasjon …) og samtidig huske hva du er på vei mot. En coach som får deg til å våkne opp når du går på autopilot, som utfordrer deg til å gå ut av komfortsonen og heier på deg når du trenger oppmuntring.

Siden du er den eneste som er sammen med deg hele livet, er det natuerlig at du blir din egen coach.

Når du velger å være med på denne treningen, kan det være fordi du vil ha en bedre helse, mer energi, ta bedre beslutninger, blir flinkere til å velge det som er viktig for deg. Det kan være at du vil bli en dyktigere håndballspiller, tennisspiller, danser eller … Eller en mer avslappet og balansert person. Bli bedre til konsentrere deg. Eller det kan være at du vil bli flinkere til å fokusere på dine mål.

Uansett om du vil bli bedre venn, kollega, sjef, partner … rett og slett en bedre utgave av deg selv, så er det du som velger det du vil ha fokus på å oppnå i løpet av dette kurset. Suksess handler om å nå dine mål i forhold til det livet du vil leve.»

Ta styringen med transformprocess

Verktøyet du vil lære er TFP

På kurset følger vi strukturen i TransForm Process.

The TransForm Process (TFP) er et treningsverktøy der du lærer deg hvordan du kan påvirke helsen og livet ditt ved å bruke kraftfulle og effektive metoder og teknikker som vil hjelpe deg å få det livet du vil ha. TFP prosessen er en sammensatt prosess som bruker virkningsfulle metoder basert på hvordan hjernen og nervesystemet gjensidig påvirker hverandre. TFP baserer seg på teknikker og forskning først og fremst fra NLP, hypnoterapi og coaching, men bygger også videre på de erfaringene Aseema har hatt innenfor de ulike retningene hun har jobbet, de siste 20 årene.

HVORDAN VIL DET VÆRE OG ALLTID KUNNE
VELGE DET LIVET DU VIL HA?

Et treningsprogram over 3 dager

TFP er et treningsprogram som går over 3 dager, der du lærer hvordan du kan påvirke din helse, opplevelsen av deg selv og hvordan du kan endre dine tanker, følelser og ikke minst din adferd.

Føler du deg sliten, utmattet eller har du problemer med å konsentrere deg? Har
du ofte en indre negativ dialog med deg selv? Kjenner du på smerter, angst, nedstemthet eller tvangstanker som ødelegger hverdagen din? Eller kanskje ønsker du å læe hvordan du generelt kan håndtere livets utfordringer på en bedre måte? Eller vil du bare ha mer energi, selvfølelse, glede, suksess, kreativitet, motivasjon eller få frem det beste i deg selv.

Om du kjenner deg igjen i noe av dette kan et TransForm Process kurs hjelpe deg til å få et bedre liv på mange ulike måter.

Lever du det livet du vil ha

Er du klar til å bli med?
Kikk her

Ved å gjøre The TransForm Process får du et treningsverktøy som du vil bruke til å kunne velge det livet som gir deg mest glede, kreativitet, inspirasjon, suksess og bedre helse.

 Vi påvirker nervesystemet

Hva vil du ha mer av i livet med appelsiner

Når vi er syke, eller når vi har problemer i jobbsammenheng eller i privatlivet, er deprimert eller når livet butter er det lett å fokusere på symptomer og på det som ikke fungerer. Med dette mener vi ikke at du skal ignorere problemene dine, men når du endrer fokus, så aktiverer du andre deler av hjernen og nervesystemet.

På kurset får du konkrete verktøy som bidrar til at hjernen og nervesystemet fungerer på en mer optimal måte.

Du kan ikke bare påvirke tankene dine og din sinnstilstand, du kan påvirke de ulike prosessene i kroppen. Nyere forsikning viser til hvordan nervesystemet påvirkes av dine
tanker og følelser, og hvordan dette påvirker hormonblansen, immunforsvaret, fordøyelse, muskler og sener, hjertet og blodsirkulasjon, blodsukker og forbrenningen.

Du kan påvirke mer enn du kanskje er klar over.

Spørsmål og svar
Klikk her

Don't seek the truth